Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν οι 4 νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού

Νέος γύρος εξελίξεων καθώς τις τελευταίες ώρες συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, δυνάμει ενταλμάτων, ένας 82χρονος, ένας 63χρονος, ένας 46χρονος και ένας 43χρονος.

Οι 4 οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών Αρχών και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη όπου θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης μετά από συμπληρωματική κατάθεση -η έβδομη- που έδωσε η 12χρονη η οποία αναγνώρισε και τους τέσσερις κατηγορούμενους. Μάλιστα το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, για την φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού έχουν συλληφθεί 34 κατηγορούμενοι, ενώ η νέα δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής περιλαμβάνει ήδη οκτώ κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στις αρχές του μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί